Партньорска Програма

MyBB предлага услуги за тези лица и организации, които се съгласят с всички упоменати Общи Условия. Всички тези условия за необходими, но не и всеобхватни. Ние си запазваме правото да откажем или прекратим услуга на всеки потребител на база собствената си преценка.

MyBB не носи отговорност за каквато и да е неизправност на компютърна техника, загуба или повреда, която се случи в процеса на предоставяне на услуги, както и закъснения и провали в предоставянето на услуги.

Всички услуги нa MyBB са предвидени във формата, в която са били разработени. Партньорът не може да изисква от MyBB да актуализира или променя предоставянето на услуги в съответствие с неговите / нейните лични нужди.

Всеки партньор получава собствен уебсайт и 50% от показванията на рекламните банери във форумите с опцията на продаващите реклами.

MyBB има правото да променя някои от характеристиките на рекламите по форумите.

Потребителското Споразумение се отнася за всички лица, които създават форум на платформата MyBB.

Партньорът не може да променя текста на Потребителското Споразумение на сайта по никакъв начин.

Партньорът е съгласен да препраща вскакви оплаквания, получени по електронна поща до

Всеки MyBB партньор става абониран автоматично за новини по имейл не повече от веднъж в седмицата.

Сегашното споразумение може да бъде едностранно променяно от MyBB. Партньорът ще бъде своевременно информиран за тези промени.

Ставайки партньор на MyBB, вие приемете напълно настоящото споразумение. С най-добри пожелания, екип администрация на MyBB.

Създайте свой собствен форум хостинг